Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
TM6 TM5 TM31

Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

3.2 (34 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 4 blancs de poireau, fendus en deux dans la longueur
  • 4 œufs
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches, ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
  • 250 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure
  • 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
669 kJ / 160 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten