Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

3.2 40 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 4 blancs de poireau fendus en deux dans la longueur
  • 4 œufs
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
  • 250 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure
  • 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 669 kJ / 160 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...