Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de betabel
40min
Crema de coliflor con piñones
40min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Sopa de almendras y azafrán
30min
Sopa de brócoli
15 min
Sopa de almendra y ajo
40min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de cebolla TM6
55min
Sopa de calabacitas
40min
Sopa de chícharo y tocino
30min
Sopa fría de coliflor
5h
Sopa de apio
50min