Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15min
Potaje versátil de verduras TM6
45min
Crema de espinacas con nuez
20min
Sopa de berenjena asada
40min
Crema de coliflor con piñones
40min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Crema de champiñones
20min