Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico

Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
6 unidades

Ingrediënten

  • 10 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en trozos de 2 cm
  • 20 g de vinagre balsámico
  • 10 g de agua
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 láminas de masa de hojaldre
  • 120 g de queso gorgonzola en trozos
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Natrium 591.5 mg
Eiwitten 12.5 g
Calorieën 2815 kJ / 678 kcal
Vetten 51 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 32.5 g
Koolhydraten 40.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...