Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ragù
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 700 g di latte
- 50 g di burro
- 60 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 250 g di pasta secca tipo lasagne (circa 12 fogli da 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2975 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 48.7 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 35.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Lasagne alla bolognese
2h 15min
Lasagne al forno
2h 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Lasagna classica (senza lattosio)
1 Std. 45 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1sa 40 dk
Pasta al forno classica
1h 30min
Pasta al forno veloce
45 min
Lasagne alla bolognese
3h