Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de orégãos
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 latas de sardinha em molho de tomate cortadas em metades
- 2 c. chá de flor de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2987 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Trança
2h 20min
Empada de alheira e grelos
1 godz.
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72h
Galete de tomate
45 Min
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min
Empanada Catalã
2 Std.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2 Std.