Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
fatias de pernil c/ osso (700 g aprox.) (ver dica)
of 300 - 400 g carne de vaca s/ osso (ver dica) - 30 g azeite
- 120 g cebola c/ casca, cortada em metades
- 100 g cenoura cortada em rodelas (1 cm aprox.)
-
50
g bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
of 50 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.) - 2 dentes de alho c/ casca
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 10 grãos de pimenta preta
- 5 grãos de pimenta da Jamaica
- 1 - 2 folhas de louro
- 1200 - 1400 g água
- Voeding
- per 1 frasco de
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1046 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsicha empanada de Halloween
Geen beoordelingen
Manteiga trufada
Geen beoordelingen
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 Std. 10 Min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 min
Coalhada seca
15u. 10min
Queijos labna
72 godz.
Geleia de pimento
1h
Caldo de galinha - TM5
1 godz. 5 min
Caldo de legumes
45min
Caldo de carne sólido
3h
Esparregado com polenta frita
2h 30 min