Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 200 g queijo Emmental cortado em pedaços
Caldo de carne
- 500 g osso de vaca partido em pedaços
- 100 g cebola cortada em quartos
- 100 g aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 15 g ramo de cheiros (louro, tomilho, salsa e hortelã) (ver dica)
- 1550 g água
- 10 grãos de pimenta
- 2 cravinhos
Sopa
- 50 g manteiga
-
500
g cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
of 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 2 c. chá de sal
- 8 - 10 fatias de pão de véspera torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1306 mg
Alternatieve recepten
Gratinado de aipo com cherne
45 min
Sopa de legumes versátil
50 min
Sopa de legumes versátil
50 min
Azeite de citrinos
168h
Sopa cremosa de cogumelos
20min
Empadões de carne picada com puré de favas
1h 35min
Sopa de espargos com presunto serrano
35 min
Creme de espargos verdes
50 min
Sopa de abacate e bacon
1u.
Creme de espargos com parmesão
30min
Sopa de cebola gratinada
35 min
Empada de Páscoa
5 Std. 20 Min