Compatibele versies
Bife tártaro com alcaparras, cebola roxa, tomate seco e molho aioli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cebola roxa
- 55 g tomate seco, em óleo, escorrido (coloque o óleo numa tigela e reserve)
- 1 dente de alho
- 5 g salsa, só as folhas
- 15 g mostarda
- 1 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta preta
- 1 pitada de flocos de malagueta seca
- 2 gemas de ovo
- 200 g tornedó s/ nervo, cortado em pedaços (3 cm aprox.), previamente semicongelado (ver dica)
- 30 g azeite
- 4 c. chá de alcaparras em conserva, escorridas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Pão ralado
24h
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Caril Madras
5 min
Gelado de gorgonzola com pera salteada e noz tostada
18h 15min
Molho béarnaise
20min
Caipirinha
10 Min
Pasta de caril amarela
25min
Guacamole
10 Min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Camarão com molho de abacaxi e arroz basmati
1h 20min
Ostras à algarvia
1 Std.