Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 100 g vinho do Porto
- 100 g amêndoa s/ pele
- 1 pitada de flor de sal
-
300
g arroz agulha
of 300 g arroz vaporizado - 5 g salsa, só as folhas
- 1 - 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 20 g manteiga
- 1 fio de azeite
-
1
c. chá de açafrão-da-índia
of 1 c. chá de curcuma em pó - 1 c. chá de sal
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1661.7 kJ / 397.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 421.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sericaia
1 Std. 30 Min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 Std.
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Hornazo
2 Std. 15 Min
Folhado de mexilhão e berbigão com alho-francês
2 Std. 15 Min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 Min
Bolinhos de curgete e camarão com iogurte
30 Min
Bacalhau da alentejana
50 Min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40min
Caril thai de tamboril
35 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min