Apparaten en accessoires
Tortellini com recheio de espinafres e ricota
Voorbereiding. 40min
Totaal 9u.
900 g
Ingrediënten
Recheio
-
água250 g
-
espinafres congelados250 g
-
chalota15 g
-
manteiga20 g
-
queijo ricota200 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta preta1 pitada de
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
sêmola de trigo duro100 g
-
ovos4
-
azeite10 g
-
sal1 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 100 g
Natrium
348.1 mg
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
1090.2 kJ /
260.6 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sopas com massa feita do zero
10 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Salada de bulgur, polvo, curgete e grão
1u. 45min
Vinagreta de soja
5min
Molho de chimichurri
10min
Noodles Ramen japoneses
Geen beoordelingen
Arroz onigiri em bento box
1u. 15min
Arroz para sushi
1u. 15min
Pão naan
1u.
Molho Teriyaki
25min
Hambúrgueres de feijão vegan com molho de mirtilos
1u. 10min
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35min
Ramen coreano com tofu
50min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45min