Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g água
- 250 g espinafres congelados
- 15 g chalota
- 20 g manteiga
- 200 g queijo ricota
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g sêmola de trigo duro
- 4 ovos
- 10 g azeite
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1090.2 kJ / 260.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 348.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Wrap Caesar
1 Std. 30 Min
Bananas da Madeira com molho de caramelo e especiarias
1 godz. 50 min
Pregado e texturas de couve-flor
Geen beoordelingen
Tzatziki
20 min
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1 Std.
Granizado algarvio
5 Min
Molho de caramelo e café expresso
45 Min
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2 Std. 40 Min
Gelado de banana e canela sem açúcar
5 Min
Gelado de morango e iogurte
15 min