Apparaten en accessoires
義式杏仁餅
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
24 塊
Ingrediënten
-
油 少許,塗抹用
-
蛋白2 顆
-
蜂蜜2 茶匙
-
海鹽1 小撮
-
杏仁粉 (詳見要訣)180 克
-
細砂糖150 克
-
綜合果乾 (例如:杏乾,櫻桃乾,李子乾)100 克
-
綜合整粒堅果 (例如:開心果,杏仁,榛果)100 克
-
冰糖粉 適量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Natrium
24 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
494 kJ /
118 kcal
Vetten
7 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
鈴聲響叮噹
20 recepten
Taiwan
Taiwan