Compatibele versies
Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g água
- 150 g arroz selvagem
- 1 ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 talo de salsão, picado
- 40 g azeite de oliva
- 8 aspargos verdes frescos, cortados em rodelas
- 50 g castanha de caju torrada sem sal, cortada ao meio
- 100 g abacaxi, cortado em cubos pequenos
- 8 tomates sweet grape
- 2 ramos de dill fresco, somente as folhas
- ½ limão siciliano, raspas e o suco
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de quinoa com tofu
55 min
Moqueca de peixe e camarão
55 min
Kibe assado
1h 20min
Casquinha de siri
40 Min
Salada de quinoa com legumes
30min
Lasanha vegetariana
1h 15 min
Chilli com carne
40 Min
Salada de brócolis com pimentão vermelho e pinoli
10 Min
Molho de laranja e curry
10 Min
Molho pesto de manjericão
10 Min
Legumes recheados
1h 20min
Bacalhau com manteiga cítrica
Geen beoordelingen