Compatibele versies
Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g água
- 150 g arroz selvagem
- 1 ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 talo de salsão, picado
- 40 g azeite de oliva
- 8 aspargos verdes frescos, cortados em rodelas
- 50 g castanha de caju torrada sem sal, cortada ao meio
- 100 g abacaxi, cortado em cubos pequenos
- 8 tomates sweet grape
- 2 ramos de dill fresco, somente as folhas
- ½ limão siciliano, raspas e o suco
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous marroquino com damascos e castanhas
20min
Tártaro de legumes e algas
Keine Bewertungen
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Polenta
40 Min
Repolho roxo agridoce
25 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Coalhada seca
15h 10min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1 Std. 10 Min
Salada de quinoa com legumes
30 Min
Sopa cremosa de cogumelos
20min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35 Min