Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 100 g suco de laranja, natural, espremido na hora
- 1 ½ c. chá de sal
-
400
g filé de truta, sem pele
of 400 g filé de salmão, sem pele - 200 g ervilha congelada
- 240 g massa curta, seca (ex.: penne) com 10 minutos de cozimento
- 40 g azeite extravirgem
- 1 dente de alho
- 30 g alcaparra salgada, lavada
- 80 g azeitona preta, sem caroço
- 350 g tomate-cereja, cortado em metades ou quartos
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó (optioneel)
- 10 g suco de limão (optioneel)
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet
Geen beoordelingen
Canjica
13 godz. 35 min
Arroz e feijão tradicional
13h 20 min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 godz.
Cuscuz à paulista
1h 25 min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Caldo de feijão preto
13 Std. 5 Min
Bolo de milho cremoso
45 min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 min
Creme de leite batido
10 Min
Carne moída
35 min