Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 cuisses de canard confites
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 1000 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2880.5 kJ / 687.8 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 3762.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1h
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5min
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10min
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1h 15min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min