Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 medalioane de vițel (80-100 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
of 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1204 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25min
Antricot de vită sous-vide
2h 45 min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Midii în sos picant de roșii
45 min
Piept de rață sous-vide
Geen beoordelingen
Miel cu legume, la aburi
1h 30min
Cocktail cu cocos
Geen beoordelingen
Tocană de vițel, în pâine
6 Std. 30 Min
Salată cu pere și Roquefort
15 min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55 min
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 Min