Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 510 g water
-
48
rauwe varkensworstjes
of 12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cm - 1 ei, lichtjes opgeklopt
- 2 tl melk
- 510 g bladerdeeg
- mosterd, om te garneren
- ketchup of dipsaus, om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroenslush
10min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Sojabolognese
40 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 godz. 40 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Mango mojito
15 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min