Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Knoblauchzehen
- 50 g Öl
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 80 g Ingwer, frisch, in Scheiben (2 mm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 1000 g Wasser
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 EL Kurkuma, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- Petersilie, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Tomaten-Bohnen-Suppe
25min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Arroz Brut
1h
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1h 30min
Puten-Gemüse-Eintopf
45 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min