Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
570 g

Ingrediënten

  • Vollmilchschokolade in Stücken
    340 g
  • Maracujafruchtsaft
    150 g
  • Feinkristallzucker
    25 g
  • Butter in Stücken
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 570 g

Natrium 238 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 10419 kJ / 2488 kcal
Vetten 158 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 95 g
Koolhydraten 230 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...