Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangen-Schokoladen-Ganache
- 160 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 125 g Schlagobers
- 15 g Orangenschale, gerieben, von 1 Bio-Orange
- 25 g Butter, in Stücken
-
10
g Orangenlikör, Grand Marnier
of 10 g Orangenlikör, Cointreau
Schokoladen-Macarons
- 100 g Mandeln, geschält (siehe Tipps)
-
85
g Puderzucker (siehe Tipps)
of 85 g Staubzucker - 15 g Kakaopulver (Backkakao)
- Essig zum Entfetten des Mixtopfs
- 100 g Eiweiß (siehe Tipps)
- 100 g Feinkristallzucker
- 2 Msp. Lebensmittelfarbe (Gelfarbe, Erdbeerrot)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 366 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2 godz. 30 min
Macaron-Schalen (Step-by-Step)
1h 30min
Kokos-Macarons mit Kokos-Ganache
2 godz. 30 min
Mohn-Macarons mit Himbeer-Füllung
2 godz. 30 min
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2 godz. 30 min
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2h 20min
Bananen-Joghurt-Ganache für Macarons
3h 10min
Kokos-Ganache für Macarons
3h 15min
Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
3h 10min
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2h
Lila Macarons mit Maracuja-Schokoladen-Ganache
2 godz. 30 min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 godz. 30 min