Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Feines Schokoladenbiskuit (am Vortag zubereiten)
- 95 g Weizenmehl, glatt, Type W480
- 30 g Maisstärke
- 25 g Kakaopulver (Backkakao)
- ¾ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 150 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 30 g Butter, in Stücken
Zartbitter-Ganache (am Vortag zubereiten)
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 300 g Schlagobers, 36% Fett
Tränke und Fertigstellung (am nächsten Tag)
- 60 g Zucker
- 60 g Wasser
- 60 g Himbeergeist
- 4 EL Ribiselgelee, glatt gerührt
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 375 g Himbeeren
- Staubzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 99 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3 Std. 40 Min
Mini Tarteletts mit weißer Schokolade und Himbeeren
12h
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2 godz. 20 min
Number Cake 50 Jahre Thermomix®
5h
Welcome Baby Torte
3h 30min
Brownies mit Ribiselsorbet
5h
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2h 30min
Oster-Cupcakes
1h 10min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Nusstorte mit Buttercreme
17u.