Compatibele versies
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 100 g Buchweizen
- 5 Eier
- 170 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Zitronencreme
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 100 g Zitronensaft
- 20 g Speisestärke
- 20 g Limoncello
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Sahnesteif
- 700 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 300 g Himbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- weiße Schokolade in Raspeln, zum Bestreuen
- 40 g Limoncello
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Erdbeer-Sahne-Torte
2h
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6 godz. 30 min
Erdbeer-Sahnetorte
5h
Biskuit
1h 30min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30min
Streuselkuchen
1h 30min
Hochkant-Schoko-Torte
10h
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Gedrehter Hefezopf
2h
Zimt-Biskuit-Rolle
45min