Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Mohn
- 50 g Zucker
- 200 g Milch
- 30 g Hartweizengrieß
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Sultanine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ofen-Berliner
6h
Buchteln mit Pflaumenkompott
1 Std. 45 Min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 Std.
Pflaumen-Wecken mit Pflaumensauce
2h 20min
Zimtschnecken-Lollies
1h 30min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Apfel-Schnecken
4 Std.
Donauwellen
2h 40min
Osternest
2 Std.
Buchteln mit Kokosglasur
1 Std. 15 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.