Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone naturale, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di miele
- 20 g di Rum bianco
- 1 stecca di vaniglia, solo i semini estratti
- 300 g di acqua calda
- 85 g di uvetta
- 85 g di frutta candita mista
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 120 g di farina manitoba
Primo impasto
- 260 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 80 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
- 25 g di burro morbido, a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2068.1 kJ / 494.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Panettone TM6
10h 30min
Panettone al cioccolato e arancia
3 godz. 30 min
Pandoro TM6
15h 15min
La colomba perfetta
7 Std.
Girelle al Rum e arancia
7hod. 30min
Colomba classica
6h 45min
Colomba
9h
Pandoro
12h
Corona di brioche alla crema di whisky
5hod.
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 godz. 30 min
Maritozzi
11 Std.