Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de calabaza
- 350 - 400 g de calabaza pelada en trozos (3-4 cm)
Masa
- 75 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
-
½
cucharadita de canela molida
of 1 cucharada de vainilla líquida - 50 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar
- 350 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Formado y decoración
- 1 huevo batido
- 4 - 5 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 930 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 92 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Rosquillas de pan con tomate y orégano
1h
Scones con pasas y nueces
30 min
Scones de calabaza
1h
Tortas blandas de anís
1h 20 min
Minirroscón de Reyes
3h
Bollos de pan de batata
3h
Medias noches
1h 20 min
Muffins de batata con nueces
1h
Magdalenas de naranja
1h
Suizos
2 godz. 30 min
Panecillos calabaza
2 godz. 30 min