Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 4 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 130 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 100 g de azúcar moreno
- 150 g de frutas confitadas variadas troceadas en dados de 0,5 cm
- 100 g de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1877 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 117.1 mg
Alternatieve recepten
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Rosca de carnaval
2h 10min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Empanada gallega de manzana
3u. 45min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Roscón adikosh
8 Std.
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3 Std.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Orejas de carnaval
30min
Roscón de Reyes
4 Std.