Apparaten en accessoires
生菜鸡胸肉三明治
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
紫甘蓝菜 洗净切块150 克
-
美乃滋60 克
-
水 蒸煮用500 克
-
鸡胸肉280 克
-
奶油生菜16 片
-
番茄 切6-8片1 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
328.1 mg
Eiwitten
37.8 g
Calorieën
1701.5 kJ /
40.7 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
10.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
轻食早餐
10 recepten
China
China