Apparaten en accessoires
芝士土豆丝饼
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
土豆 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
水 冲洗用适量
-
马苏里拉奶酪120 克
-
面粉50 克
-
盐2 - 3 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 小撮
-
油 煎制用适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
242.6 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
873.4 kJ /
208.8 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
22.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepten
China
China