晋式枣泥蛋月烧

晋式枣泥蛋月烧

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
9 个

Ingrediënten

枣泥馅
  • 红枣 去核取肉
    150 克
  • 130 克
饼皮
  • 低筋面粉
    150 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 蜂蜜
    30 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 黄油
    30 克
  • 奶粉
    30 克
  • 1 小撮
  • 泡打粉 约2克
    ½ 茶匙
组合
  • 面粉 手粉
    适量

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 个

Natrium 20.9 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 787.7 kJ / 188.4 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...