Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes and Cauliflower
- 32 oz water
- 24 oz baby gold potatoes, halved
- 10 oz cauliflower florets
Hard Boiled Eggs
- 5 large eggs, cold
- water, to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
- 4 oz red onion, in wedges
- 8 oz celery, in pieces (2 in.)
- 4 oz dill pickle spears, in pieces (2 in.)
Bacon
- 6 oz bacon, in pieces (1 in.)
Quick Aioli
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp salt
- 8 oz mayonnaise
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp celery seed
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh chives, sliced, to garnish
- ground paprika, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 792 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Sous-vide Artichokes
55min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 godz. 35 min
Tofu Stew
30 min