Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln, in Stücken
of 2 rote Zwiebeln, halbiert - 2 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 100 g Strauchtomaten, halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
of 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 444 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min