Dip de espinaca y alcachofa

Dip de espinaca y alcachofa

4.6 51 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 porciones

Ingrediënten

  • 50 g de queso parmesano
  • 200 g de hojas de espinaca fresca
  • 100 g de corazón de alcachofa escurridos
  • 700 g de agua
  • 1 diente de ajo
  • 190 g de queso crema a temperatura ambiente
  • 50 g de mayonesa
  • 50 g de crema ácida
  • ½ cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta blanca molida
  • galletas saladas o totopos para servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 7 g
Calorieën 1205 kJ / 287 kcal
Vetten 23 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...