Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g batata cortada em rodelas
- 1000 g postas de raia s/ pele
- 100 g pimento verde cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 Min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55min
Atum fresco com feijão-verde
30min
Túlipas com espuma de ananás
1h
Carapaus de escabeche
13h 20min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Duas refeições: Arroz com legumes e Peixe com batata, brócolos e molho de alcachofra
1h
Bacalhau com samfaina
1h
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h