Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 4 artichauts frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 80 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux et 4 tranches pour la finition
- 100 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2736 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 13.8 g
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Chou-fleur vapeur
20min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min