Artichaut farci au chèvre et aux lardons

Artichaut farci au chèvre et aux lardons

4.6 113 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 700 g d'eau
  • 4 artichauts frais
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 150 g de lardons fumés
  • 80 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux et 4 tranches pour la finition
  • 100 g de crème fraîche légère
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 c. à soupe de feuilles de thym frais

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26.8 g
Calorieën 2736 kJ / 648 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 13.8 g
Koolhydraten 86 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...