Compatibele versies
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g komosy ryżowej (quinoa)
- 600 g napoju migdałowego, niesłodzonego
- 120 g erytrytolu
-
450
g wiśni, świeżych, bez pestek
of 450 g wiśni, mrożonych, bez pestek - 100 g banana, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka agaru
- migdały, w płatkach, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 830.3 kJ / 198.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 82.3 mg
Alternatieve recepten
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 Min
Kokosowa jaglanka z malinami
30min
Owsianka z komosą ryżową
15min
Owsianka kokosowa z malinami i borówkami
20 Min
Migdałowa quinoa z owocami
30min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 Std. 10 Min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 Min
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40min