Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta
TM6

Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 80 g azeite
  • 30 g vinagre balsâmico
  • 1 ½ c. chá de mistura de ervas aromáticas secas (manjericão, orégãos, tomilho, alecrim, etc.)
  • 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
  • ½ c. chá de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta preta
  • 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g unid. aprox., 2 cm de espessura aprox.)
  • 3 - 4 pitadas de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta
  • Água q.b.
  • 200 g tomate maduro cortado em pedaços
  • 100 g talo de aipo cortado em pedaços
  • 100 g salada mista

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1508 kJ / 360 kcal
Eiwitten
37 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
1.6 g
Natrium
370 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten