Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 doses

Ingrediënten

  • azeite
    80 g
  • vinagre balsâmico
    30 g
  • mistura de ervas aromáticas secas (manjericão, orégãos, tomilho, alecrim, etc.)
    1 ½ c. chá de
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    35 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g unid. aprox., 2 cm de espessura aprox.)
    4
  • sal
    3 - 4 pitadas de
  • pimenta
    1 - 2 pitadas de
  • Água q.b.
  • tomate maduro cortado em pedaços
    200 g
  • talo de aipo cortado em pedaços
    100 g
  • salada mista
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 370 mg
Eiwitten 37 g
Calorieën 1508 kJ / 360 kcal
Vetten 22 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...