Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 80 g azeite
- 5 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha de espelta
- 100 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1296.4 kJ / 309.9 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 347.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Bolo salgado sem glúten - pizza de aniversário
55 Min
Fermento para bolos sem glúten
5 Min
Pão de espelta
1h 45 min
Pão de cinco sementes
1h 50 min
Bola de azeite
2h 35min
Pão de forma integral
2h
Mistura para pão integral
10 min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão alemão
2h
Pão alentejano
3 godz. 20 min
Pão de cenoura
1h 40 min