Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 80 g azeite
- 5 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha de espelta
- 100 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1296.4 kJ / 309.9 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 347.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Pão alemão
2 Std.
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Pães de leite
1sa 35 dk
Pão de cinco sementes
1h 50 min
Pão irlandês
45 min
Mistura para pão integral
10p
Pães de centeio
12 Std.
Puré de batata (Modo descascar)
35p
Pãezinhos enfarinhados
1h 55min