Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 540 g water
- 20 g fresh yeast
- 560 g flour
- ½ tsp sugar
- 30 g butter, cut in pieces
- 2 tsp salt
-
1
tsp citric acid
of 30 g lemon juice
Basil pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 25 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Assembly
- 50 g olives, black or green, cut in rings
- 50 g sun-dried tomatoes, cut in slices
- flour, for dusting
- olives, to make eyes and mouth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Roasted Banana Affogato
10 Std. 55 Min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Sausage and pea risotto
30min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Christmas tiramisu
24hod. 20min
Pizza Marinara
1h 35 min