Layered bread

Layered bread

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
10 portions

Ingrediënten

Dough
  • water
    540 g
  • fresh yeast
    20 g
  • flour
    560 g
  • sugar
    ½ tsp
  • butter cut in pieces
    30 g
  • salt
    2 tsp
  • citric acid
    1 tsp
    30 g lemon juice
Basil pesto
  • Parmesan cheese cut in pieces
    80 g
  • pine nuts
    25 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    40 g
  • extra virgin olive oil
    75 g
  • salt
    1 tsp
Assembly
  • olives black or green, cut in rings
    50 g
  • sun-dried tomatoes cut in slices
    50 g
  • flour for dusting
  • olives to make eyes and mouth

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1534.4 kJ / 366.5 kcal
Vetten 15.1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 47.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...