Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast -
1
tsp sugar
of barley malt extract - 50 g extra virgin olive oil
- 500 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for greasing
- 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2706 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1189.9 mg
Alternatieve recepten
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Danish Dream Cake
55min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Iranian Barbari
2h 30min
Tomato Focaccia
3h
Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 Std. 25 Min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Pesto Star Bread
2h 50min
Olive Bread Rolls
2 Std.