Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.2 45 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • strong white bread flour
    500 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil for greasing
  • potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    200 g
  • coarse sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1189.9 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 2706 kJ / 642 kcal
Vetten 17 g
Vezels 5.1 g
Koolhydraten 100 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...