Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 80 g de pan de molde sin corteza (en trozos)
- 150 g de leche
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne picada mixta
- 4 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Guiso de sepia y albóndigas
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 10 g de boletus deshidratados
- 750 g de cebolla en cuartos
- 100 g de aceite de oliva
- 700 g de sepia (en trozos de 2-3 cm)
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de vino dulce
- 300 g de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1h 15min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Panellets
10 godz. 30 min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Sepia asada y guisantes con jamón
40 Min
Ternera con setas al brandy
45 Min
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Coca de vidre con almendra
2h
Esqueixada de bacalao
15min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Coca de Llavaneres
1 Std.