![Estofado de almejas y mejillones con poro Estofado de almejas y mejillones con poro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50049d55-9619-47da-b8a3-79df1f6f42b0/Derivates/dfa2cb82-1eb1-4604-be9c-854aabd4c081.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas
- 5 pizcas de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de poro, en trozos (2 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 652 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 349 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 dk
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 分钟
Pollo en salsa de huitlacoche
45 分钟
Sopa de chícharo y menta
20 分钟
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 分钟
Puré de trufa y coliflor
25 dk
Mantequilla de habanero y zanahoria
15 分钟
Pescado con mole blanco
45 分钟
Nieve de hierbabuena
20 分钟
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1hod. 10min
Crema de flor de calabaza
30 Min