Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g roșii proaspete
-
20
g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
of 20 g smântână de soia - 200 g somon afumat, tăiat bucăți
- 200 g brânză de capră, moale, tăiată bucăți
- 50 g lapte
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 10 g cepșoară, tăiată mărunt
- 2 andive, tăiate bucăți, fără cotorul amar
- 4 linguri zeamă de lămâie
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1040 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Ruladă verde din omletă, cu jambon
20 Min
Zuppa di pesce
40 Min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Geen beoordelingen
Spată de porc sous-vide
Geen beoordelingen
Medalioane de vițel sous-vide
Geen beoordelingen
Bavareză de sparanghel
Geen beoordelingen
Suc de rucola și năsturel
Geen beoordelingen
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 godz. 30 min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Salată de fenicul proaspăt
10 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min