Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Olivenöl
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 ½ TL gemischte Kräuter, getrocknet (z. B. Basilikum, Oregano, Thymian, Rosmarin)
- 35 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1300 g Wasser
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 200 g)
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß
- 200 g Tomaten, reif, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in feinen Scheiben
- 100 g gemischter Blattsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1508 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Garnelen anbraten
15 Min
Waldorf-Shake
10 min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 godz.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Pfifferlings-Stullen
35min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Champignon-Rucola-Salat
30 min