Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mus z rabarbaru
- 500 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 120 g cukru
- 1 łyżka syropu barmańskiego grenadina (optioneel)
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (optioneel)
Krem waniliowy
- 60 g herbatników
- 60 g cukru
- ¼ laski wanilii
- 400 g mleka
- 3 żółtka
-
25
g skrobi ziemniaczanej
of 25 g skrobi kukurydzianej
Bita śmietana
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 50 g sera mascarpone, mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1590 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo z truskawkami i bezami
6h 40min
Serniczki w słoikach
4h
Panna cotta
3h 15min
Serniczki nowojorskie w słoiczkach
2 Std. 40 Min
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min
Jeżynowa panna cotta
4h 10min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3h 30 min
Deser z musem z czerwonych owoców i czekoladową kruszonką z chili
4h 10min
Truskawkowy deser warstwowy
2hod.
Mus rabarbarowy
55 Min
Eton Mess z rabarbarem
2h 5min