Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g migdałów, ze skórką
-
85
g orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką
of 85 g orzechów laskowych, blanszowanych -
85
g orzechów pekan
of 85 g orzechów włoskich, łuskanych - 55 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- 55 g pestek dyni
- 140 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 25 g wody
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
- ½ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kogel-mogel
5min
Masło klarowane
15min
Ciasto marchewkowe z Varomy z kremem cytrynowym (lemon curd)
1 Std. 15 Min
Obieranie migdałów (z osłoną noża miksującego 2.0)
5min
Orzechy włoskie w karmelu
1 Std. 30 Min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 Std. 15 Min
Mleko marcepanowo-makowe
20min
Lody pistacjowe i migdałowe
9 Std. 30 Min
Kuloodporna kawa
10min
Karmelizowane bakłażany z sosem tahini i granatem
55 Min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1u. 45min
Kleisty ryż z mleczkiem kokosowym i mango (mango sticky rice)
2h 55min