Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3043 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Baguettes d' Épi
17h
Ravioli alla napoletana
1h
Maultaschen
2 godz. 30 min
Pinsa classico
12h 50min
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Zwiebelkuchen
2 godz. 30 min
Dinnete
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Allgäuer Seelen
1h 20min