Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3043 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Zwiebelkuchen
2h 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Dinnete
2h
Pinsa classico
12 Std. 50 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Allgäuer Seelen
1h 20min