Compatibele versies
Naanbrote mit Blumenkohl, Feta-Minz-Dip und Matcha-Tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Naanbrote
- 150 g Wasser
- 1 TL Trockenhefe
- 50 g Naturjoghurt
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 2 Prisen Zucker
- 1 TL Salz
Glasierter Blumenkohl
- 700 g Blumenkohlröschen, halbiert
- 250 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Honig
- 40 g Sojasauce
- 30 g Erdnusscreme
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 20 g Wasser
- 1 TL Paprika de la Vera
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
Feta-Minz-Dip
- 8 Minzblätter
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 150 g Feta, in Stücken
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Naturjoghurt
- 80 g Gurke, in Stücken
Matcha-Tahini und Fertigstellung
- 5 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 80 g Tahin
- 100 g Wasser
- ½ TL Matchapulver
- 2 - 3 Prisen Salz
- 200 g Avocado, in Scheiben (1-2 cm)
- 200 g grüne Äpfel, in Scheiben
- 2 Zitronen, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1725 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 617 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paneer Makhani
1h
Pad Thai
40min
Koriander-Naan
1h 15min
Peshwari Naans
2h
Korma Paste
1h 15min
Koriander-Naan
1h 15min
Rotes Linsen-Dal
1h
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Butter-Hähnchen mit Knoblauch-Naan
1h 30min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30min
Kichererbsen Masala
45min
Mandel-Naan-Brot (Pakistan)
1h 30min