Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding-Füllung
- 10 g Zitronenschale, fein abgerieben
- 120 g Zucker
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zu Bearbeiten
- 500 g Milch und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Pck. Backpulver
- 70 g Pinienkerne
- Milch zum Bestreichen
- 20 g Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 godz. 45 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Dreh-dich-um-Kuchen
1 godz. 50 min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Skandinavische Kringler
2 Std. 20 Min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1h 30min
Melanzane alla Parmigiana
1j 10 menit
Torta della nonna
3h 50min
Pistazienkuchen
3h
Bakewell Tarte
2 godz.
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8u. 15min