Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding-Füllung
- 10 g Zitronenschale, fein abgerieben
- 120 g Zucker
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zu Bearbeiten
- 500 g Milch und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Pck. Backpulver
- 70 g Pinienkerne
- Milch zum Bestreichen
- 20 g Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna
3 godz. 50 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 Std. 45 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Schoko-Orangen-Madeleines
1h 10min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 Std.
Aprikosen-Cheesecake
7h
Engadiner Walnusstörtchen
1 Std. 45 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 Std.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 Std. 30 Min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min