Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding-Füllung
- 10 g Zitronenschale, fein abgerieben
- 120 g Zucker
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zu Bearbeiten
- 500 g Milch und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Pck. Backpulver
- 70 g Pinienkerne
- Milch zum Bestreichen
- 20 g Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna
3h 50min
Aprikosen-Cheesecake
7h
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 Std. 45 Min
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Pflaumen-Zimt-Galette
1 Std. 20 Min
Zitronen-Mango-Schnitten
6h 30min
Lemon-Curd-Tiramisu
4h 30min
Bombardino-Kuchen
4h 30min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 Std. 30 Min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min