Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 70 g de nueces peladas y cortadas a cuchillo en trozos irregulares
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos de 2-3 cm
- 150 - 200 g de nubes
- 8 bolas de helado de vainilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3985 kJ / 953 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 113.3 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 26.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 220.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet cupcakes
1h
Red velvet cake
5 godz.
Galletas de Pascua
1h 30min
Tarta de crema de pomelo rosado y merengue
1h
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Cake especiado de Navidad
3 godz. 50 min
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4h 45min
Parfait de yogur, quinoa y manzana con crumble
1h 30min
Tarta mojito
2 Std. 15 Min
Pizzas blancas de peras con uvas
1h
Milkshake de mantequilla de cacahuete
15 Min
Cerveza de mantequilla (Harry Potter y el prisionero de Azkaban)
10min