![Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B66128FA-4E7D-4722-9234-5D26AD4BDD80/Derivates/f1247974-d847-4f4b-871e-886d273fcc75.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de maicena
- 20 g de kirsch
- 200 g de cerveza
-
1
cucharadita de semillas de mostaza
of 1 cucharadita de mostaza de grano entero - 330 g de queso gruyère en trozos
- 120 g de queso emmental en trozos
- 110 g de queso cheddar en trozos
- 1 - 2 chalotas (aprox. 60 g) en mitades
- 20 g de mantequilla
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 12 salchichas de Frankfurt cortadas en 3-4 trozos
- 2 barras de pan del día anterior cortado en dados (2x2 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Quiche Lorraine
50min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Galets rellenos gratinados en salsa de almendras
3h 20min
Salsa holandesa
15min
Fondue suiza de queso
15min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Huevos Benedict
30min
Macarrones al estilo americano (Mac 'n' Cheese)
30min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6h 30min