Fondue de queso manchego y cebolletas

Fondue de queso manchego y cebolletas

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
10 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de queso emmental en dados de 2 cm
  • 250 g de queso manchego en dados de 2 cm
  • 300 g de cebolletas en cuartos
  • 800 g de agua
  • 250 g de mayonesa
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 500 - 600 g verduras variadas (zanahorias, tallos de apio, endibias, champiñones, coliflor, tomatitos, etc.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 15.4 g
Calorieën 1748 kJ / 418 kcal
Vetten 38 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...